TV: Bus med 20 skolebørn fra Skive brød i brand på Vestmotorvejen

Vemmelev: En turistbus med 20 børn fra en 6. klasse i Skive, brød torsdag aften pludselig i brand på Vestmotorvejen ved Vemmelev.

Bussen med børnene var ifølge TV-Øst på vej hjem til Jylland, da den på Vestmotorvejen ved Vemmelev pludselig brød i brand.




Alle i bussen skyndte sig ud da branden blev opdaget, men allerede da brandvæsnet nåede frem, var bussen fuldstændig omspændt af flammer, og udbrændte derfor totalt.

Skolelederen var selv med i bussen da branden brød ud, og han sørgede derfor straks for en ny bus, som kunne transportere børnene resten af vejen hjem, ligesom der også blev sørget for psykolog bistand, til de af børnene som måtte have brug for det, det skriver TV-Øst.




Det var angiveligt en fejl i det elektriske system i motorrummet på bussen, som skulle have forårsaget branden, men heldigvis kom ingen noget til ved branden, da alle nåede ud i tide.

Det var nødvendigt at spærre motorvejen helt mens slukningsarbejdet stod på, og billisterne i vestlig retning, måtte derfor køre fra ved Vemmelev, og af landevejen til Korsør hvor de kunne køre på igen, hvilket skabte en del trafikale problemer.

/112news/




Denne artikel er set4946gange.