TV: 6 års fængsel for drabsforsøg i Korsør

Korsør: I forbindelse med skudepisoden i Korsør i november sidste år, hvor en mand blev skudt med et oversavet jagtgevær, anholdte politiet dengang en 39-årig mand for skyderiet, og manden har siden siddet fængslet.

Politiet har siden episoden sidste år, været meget tilbageholdene med oplysninger i sagen, ligesom de heller ikke kunne fortælle hvor skyderiet havde fundet sted.




Politiet afspærrede i forbindelse med skyderiet et større område ved “Den Gyldne Ko” på Storebæltsvej, samt ved Comwell på Ørnumvej, hvor den mistænkte blev pågrebet, efter en mindre biljagt i området.

I dag faldt der så dom i sagen, hvor et enigt nævningeting ved Retten i Næstved idømte den 39-årige seks års fængsel for drabsforsøg mv, det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.




Der var tale om, at den nu dømte 39-årige, den 7. november 2015 på baggrund af uenighed om et gældsforhold, blev opsøgt af forurettede – en 37-årig mand – i sit kolonihavehus i Korsør.

I kolonihavehuset affyrede den 39-årige to skud mod forurettede med et oversavet jagtgevær, og den forurettede blev ramt af et skud i brystet og kom i manifest livsfare.




Retten fandt ikke, at den dømte havde handlet i nødværge og afviste i øvrigt at nedsætte straffen som følge af, at han op til episoden havde følt sig truet af forurettede.

Den 39-årige er fortsat varetægtsfængslet efter at have modtaget dommen i dag, og han valgte samtidig at ankede dommen på stedet til landsretten, det skriver de i pressemeddelelsen.

/112news/




Se mere video fra episoden i november sidste år i klippet herunder.




Denne artikel er set7494gange.