Nordsjællands Politi: Vi har fået mange henvendelser om Jonas Schmidt

Nordsjællands Politi: Vi har fået mange henvendelser om Jonas Schmidt

Frederiksværk: Torsdag omkring midnat, forsvandt den 17-årige Jonas Schmidt fra sinegen privatfest på Havnevej i Frederiksværk. Politiet har ikke fået klarlagt om hvordan den 17-årige Jonas Schmidts humør var eller om han var beruset enden han forsvandt.

Om mandagen finder man nogen bukser ved Frederiksværk Havn som man mente tilhørte den forsvundne Jonas Schmidt, og derfor sendte man nogen dykker i havnebassinet men fandt intet. Man fandt sener på dagen ud af at de bukser ikke havde noget med Jonas og gøre.




– Vi har fået en masse henvendelser i forbindelse med hans forsvinden. Der er mange, der mener at have set ham. I øjeblikket koncentrerer vi os om at lede i nogle grønne områder, fortæller vagthavende ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Man har også bedt om hjælp fra gruppen “Forsvunden Personer´´ til at leder efter den 17-årige Jonas Schmidt, men de har heller ikke kun finde Jonas eller spor efter hans forsvinden.




– I dag har vi prioriteret de steder, som Jonas normalt søger hen. Vi har tjekket havnekanalen, på land og på lystbådehavnen, og så har vi taget turen fra Frederiksværk til Hundested på gåben« siger Sofie Sønderup, der er tovholder på den civile eftersøgning af Jonas Schmidt til BT.

Jonas Schmidt er beskrevet som:

17 år.

175 høj.
Spinkel af bygning.
Har skulderlangt lyst hår, som er opsat.
Grønne øjne.
Ved hans forsvinden var han iklædt en mørkegrøn fjällräven jakke, en brun Carhartt-hue og mørke bukser.




Har man oplysninger som kan føre frem til Jonas Schmidt bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

/112News/




Denne artikel er set11049gange.