Nordjysk Ægtepar så Emilie Meng med Sikkerhed

Foto. Lasse Antonsen - 112news.dk

Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Den efterlyste Emilie Meng fra Korsør er nu forsvundet på 15 døgn, mange frivillig samt politi med hunde og drone, og dykker har undersøgt fra lands til vands uden og finde noget brugbar spor af Emilie Meng.

Nu har et ægtepar fra det den Nordjyske by Skelund med meget stor sandsynlighed set den 17-årige Emilie Meng i torsdags i sidste uge omkring klokken 15:45. Kirsten Irring Hvarregaard og hendes mand Kender stor set alle de unge mennesker i lokal området, men nu fik de øje på en pige som de aldrig har set før med langt mørkt hår som gik til skulderen, Pigen stod ved en lille sidevej og så meget søgende ud.
– Der står hun på den anden side af vejen over for vores hus og kigger mod os. Vi bor langt ude på landet, så det er ikke normalt, der bare kommer nogen gående forbi. Så går jeg hen imod hende og spørger, om der er noget, vi kan hjælpe med. Hun så søgende ud, men nej nej, hun havde ikke brug for hjælp, Vi fik den tanke, at hun ikke ville ses, for hun forsøgte at undvige kontakt« siger Kirsten Hvarregaard til BT.

Pigen blev stående og kigger rundt, og efter lidt tid går hun sådan lidt frem og tilbage og kigger ned i jorden så hun ikke får øjenkontakt med Biler og gående personer, Efter lidt tid gik Kirstens mand helt hen til den søgende pige så han kunne få et rigtig billede af hvordan hun så ud.
 Han spøger om han kan hjælpe pigen med noget, Hun afviser hjælpen og fortæller at hun venter på og blive hentet af nogen, og peger ned mod den by som pigen lige er kommet fra, Det synes Kirstens mand lyder meget underligt men tænker ikke mere over det og går tilbage til hans kone Kirsten.

Kirsten og hendes mand går meget sjælen på nettet for at læse nyheder og derfor har det ikke rigtig læst om Emilie-sagen fra Korsør, Ægtepars 19-årige datter så også den søgende pige igennem et vinduet fra huset. Hun spøger sin forældre om det eventuelt kunne være den forsvundet Emilie Meng. Datteren viser faderen et billedet af Emilie Meng, og med store åben øjne udbryder han højt.
– Det ER hende. Det var hende, der var der i går, og hvis det ikke er, må hun ligne hende enormt meget,« fortæller Kirsten Hvarregaard til BT.

Pigen bliver nu beskrevet af ægteparret som.

mellem 15-19 år gammel, mellem 1.55-1.60 meter høj.

I klædt et par stramme sorte bukser med v’er ned ad siden, som kunne være bukser af mærket Hummel.

Hun var iført en sort overtræksbluse og havde en hvid eller sølvfarvet taske.
Parret fik hurtig ringet til Politiet som blev stillet vider til Politiet i Sydsjælland hvor Emilie-sagen ligger, Politiet fik skrevet anmeldelsen ned men efter det har Kirsten intet hørt fra Politiet som hun undre sig meget om.

Efterforskningsleder Marianne Roed bekræfter at hun har modtaget anmeldelsen fra Kirsten, men man må forstå at der ligger rigtig mange henvendelser fra alle mulig som også skal efterforskes, og derfor vil der kunne gå mange dage enden man kommer til Kirstens anmeldelse.
– Vi får så mange henvendelser fra folk i hele landet, der mener, de har set Emilie, og hvis vi skulle reagere på dem alle sammen, kun vi få nok at lave. Og det er ikke i ond mening, at folk siger, de har set hende, men så har de ikke, når vi så undersøger det,« siger Marianne Roed til BT.

/112News/
Denne artikel er set15119gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar