Jonas Schmidt er stadig forsvundet: politiet fandt et par bukser ved Havnen i Frederiksværk

Jonas Schmidt er stadig forsvundet: politiet fandt et par bukser ved Havnen i Frederiksværk

Frederiksværk: Den 17-årige Jonas Schmidt har nu været forsvundet i 3 døgn. Jonas forsvandt torsdag omkring midnat fra sin forældres hus hvor han holdte en privatfest med nogle venner.

Nordsjællands politi var ude med hund i går søndag, for at lede efter den 17-årige Jonas men uden held. Man fandt nogen bukser ved havnen i Frederiksværk som kunne tilhøre Jonas.




– Der er fundet et par bukser ved havneområdet, og der er noget der tyder på, at der hans. Det er de oplysninger, vi har fået fra personer, der kender ham. Så nu sætter vi nogle dykkere i vandet, siger Palle Jørgensen, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi, til TV 2.

I dag mandag kunne man så konstater at bukserne ikke tilhørte den forsvundne Jonas Schmidt, hele Søndagen har dykkerne gennemsøgt hele havnebassinet omkring Lystbådehaven og stålvalseværket men desværre uden resultat.




Nordsjællands Politi har stadig ikke nogen afklaring på hvordan Jonas Schmidts humør var, da han han folod hans egen fest ved Havnevej, heller ikke om han var påvirket af alkohol eller ej.

– Det vi har fået at vide omkring hans habitus, da han forlader festen, er lidt svævende. Vi ved ikke, om han opførte sig normalt eller unormalt, siger vagtchefen til TV2.




Jonas Schmidt er beskrevet som:

17 år.

175 høj.
Spinkel af bygning.
Har skulderlangt lyst hår, som er opsat.
Grønne øjne.
Ved hans forsvinden var han iklædt en mørkegrøn fjällräven jakke, en brun Carhartt-hue og mørke bukser.




Har man oplysninger som kan føre frem til Jonas Schmidt bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

/112news/




Denne artikel er set9069gange.