Ingen sammenhæng mellem forsvundet Emilie og voldsom brand i fabriksbygning

Korsør: Den 17-årige Emilie Meng fra Korsør har nu været forsvundet i snart i 7 døgn, Politiet står stadig uden spor af Emilie, som der er blevet brugt mange Ressourcer på at finde, hvor civile, samt politi, Dykker og helikopter har været sat ind for at finkæmme byen men uden resultat.
Samme dag den 17-årig blev meldt savnet af familien, brød der en voldsom brand ud i den gamle Basta fabrik på Lilleøbakken i Korsør, som blandt andet lavede cykellåse, og som dagen gik, tog branden for alvor fat og der måtte derfor tilkaldes Assistance fra Slagelse Brand og Redning, samt Beredskabsstyrelsen i Næstved.

Der har siden branden været mange rygter og historier om, at branden skulle have en sammenhæng med Emilies forsvinden, men det afviser efterforskningslederen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Marianne Rod, over for TV ØST.
– Jeg ser umildbart ingen sammenhæng mellem branden og Emilies forsvinden. Men vi vil ikke udelukke noget, så længe vi ikke har fundet hende, siger Marianne Rod til TV ØST.

I morgen søndag vil gruppen “Missing People” så træde til og prøve at søge efter den 17-årig Emilie, en gruppe som består af et større antal mennesker med hunde, som vil gennemgå de områder i byen som har betydning for sagen, og som måske kan føre frem til den 17-årige.

/112News/
Denne artikel er set12989gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar