Forsvundne Emilie: Politiet efterlyser sort dametaske

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: I forbindelse med sagen om den forsvundne 17-årige Emilie Meng fra Korsør, som forsvandt søndag den 10. juli omkring Korsør st, hvor hun skiltes med veninderne efter en bytur i Slagelse, efterlyser politiet nu en sort dametaske.
Der er søgt i det meste af Korsør, hvor hver en sten er blevet vendt, men hvor der stadig ikke er skyggen af den forsvundne pige, ligesom politiet har ud meldt, at de var på barbund i sagen og derfor måtte starte forfra, men i dag genoptog de så eftersøgningen med helikopter i Korsør nor, ligesom der nu efterlyses en sort taske i sagen.

Der er ifølge Marianne Roed, som er efterforskningsleder ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi tale om en lille, sort dametaske eller en sort skuldertaske, som kan være fundet på Korsør Station mellem søndag morgen den 10. juli og mandag den 11. juli, det skriver tveast.dk.
Hvad betydning tasken har for sagen, og om politiet har fået nye spor at gå efter, er endnu usikkert, men finder man en sådan taske, eller hvis man har kendskab til tasken, så vil politiet meget gerne høre herom på tlf. 114, hvor det iøvrigt er muligt at være anonym.

/112news/
Denne artikel er set5600gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar