Forsvundne Emilie: Politiet efterlyser flaskesamler fra Korsør

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: Politiet er endnu meget på barnund i sagen om den forsvundne Emilie Meng fra Korsør, som har været forsvundet siden den 10 juli hvor hun skiltes med veninderne ved 4 tiden om morgenen efter en bytur i Slagelse.

Der er ellers kommet mange henvendelser ind i sagen, ligesom der er blevet fundet flere genstande under de frivilliges eftersøgning af pigen i byen, men de mange henvendelser, samt de mange fundne genstande, har dog endnu ikke fået politiet nærmere en opklaring, da det har vist sig at være kolde spor.




Nu efterlyser politiet så en flaskesamler fra Korsør, som politiet har fået flere henvendelser om, og der skulle være tale om en mand som går rundt og samler flasker i byen, typisk om morgenen, og som derfor kan have vigtige oplysninger i sagen.

– Vi har fået flere henvendelser om denne mand. Vi ved ikke rigtigt noget om ham, udover at han samler flasker, men vi vil meget gerne tale med ham, fordi han jo går rundt i byen og måske har set noget, siger efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Marianne Roed til TV ØST.




Manden skulle ikke være mistænkt i sagen, men han kan som sagt have vigtige informationer, som måske kunne få politiet videre i efterforskningen, da de tidligere efterlyste vidner ikke har kunnet bidrage med noget.

Skulle du have kendskab til manden, så opfordre politiet til at tage kontakt til ham og bede ham henvende sig til politiet, da det endnu ikke har været muligt for politiet selv at få kontakt til manden. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

/112news/




Denne artikel er set7852gange.