Forsvundne Emilie fra Korsør: Eftersøgere er ved at opgive håbet

Korsør: Imorgen søndag er det 4 uger siden den nu 18-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station, og siden har rigtig mange mennesker deltaget i eftersøgningen af pigen, men mange har nu opgivet håbet, så der ikke længere dukker særlig mange mennesker op for at deltage.




Der er dog fortsat nogle grupper som ikke har givet op, og igår arrangerede gruppen Missing People deres tredje eftersøgning, hvor der dukkede godt 80 mennesker op, i forhold til de hele 492 mennesker der deltog ved første søg.

En anden er gruppen “Forsvundne Personer” med Sofie Sønderup i spidsen, som ellers havde indstillet eftersøgningen, da de mente der ikke længere var nogle varme spor at gå efter, men lørdag formiddag klokken 10 genoptog de altså eftersøgningen, som denne gang var koncentreret om et større grønt område ved Frølunde Fed og frem til Tude Å, men også her mødte der kun godt 30 mennesker op.




– Vi har ikke fundet nogle nye spor. Jeg kan høre, at folk er ved at give op. Det er forståeligt nok, for vi føler, at vi ikke har nogle spor at gå efter, fortæller Sofie Sønderup fra Amager, der er stifter af gruppen “Forsvundne Personer” på Facebook overfor TV-Øst og fortsætter…

– Vi har fået lov til at låne et konferencelokale på Comwell i Korsør, så der kan man møde op. Det er nu min opgave at forsøge at få folk til at fortsætte kampen for at finde Emilie Meng, fortæller hun.




Gruppens stifter har dog ikke opgivet kampen for at finde Emilie, og rygtet forlyder, at der i løbet af de kommende dage vil være et hold dykkere klar, som så skal undersøge nogle vandområder, mens der også arbejdes på en tilladelse til at sende droner i luften.

Emilie Meng forsvandt søndag den 10. juli klokken 4 om morgenen, hvor hun skiltes med sine veninder på Korsør Station, og siden har ingen altså set eller hørt fra pigen, som nu også er efterlyst internationalt via interpol.




Skulle man have oplysninger i sagen, eller sidde inde med viden om hvor Emilie befinder sig, så kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kontaktes på tlf. 114.

/112news/




Se alle billederne fra dagens eftersøgning i galleriet herunder. Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 30 »




Fakta: Gruppen “Forsvundne Personer” med godt 33.000 brugere, er stiftet af Sofie Sønderup fra Amager, som også selv deltager i flere af eftersøgningerne, ligesom i sagen om forsvundne Emilie Meng fra Korsør, hvor Hotel Comwell i Korsør blandt andet har lagt lokaler til, så de har et sted hvorfra de kan kordinere indsatsen, ligesom også flere lokale butikker og spisesteder, har doneret både mad og drikke til eftersøgningsholdene.



Denne artikel er set19495gange.