Forsvundet 17-årig fra Korsør: Trods nye vidner er der stadig ingen spor af pigen

Foto. Facebook.

Foto. Facebook.

Korsør: Nu er man på 5 dagen stadig uden spor af den forsvundet 17-årige Emilie fra Korsør, som søndag morgen kl 04.00 forsvandt fra Korsør st efter en bytur med 2 veninder, den 17-årig Emilie valgte og gå hjem fra Korsør st imens veninderne tog en taxa hjem.

Hvad der så skete derfra er stadig meget uvis, vidner mener at man har set den 17-årig ved Kolonihaverne Godthåbestien ca 600 M fra Korsør st, Imens andre mener man har set hende i Københavns området. Overvågningskamera fra Korsør st er set igennem og den 17-årig har ikke taget toget andre steder.
Kriminalpolitiet fra Slagelse står stadig uden nogen brugbar spor som vil kunne hjælpe i efterforskningen om den 17-årig Emilie, Onsdag efterlyste politiet to vidner som var set på Tårnborgvej i Korsør, Den ene var en ung mand med hvid skjorte og Studenterhue, og den anden var en mand med Orange arbejdets-tøj.

Politiet har nu afhørt de to vidner som var set på Tårnborgvej søndag morgen, og heller ikke her kunne de hjælpe med at komme videre med efterforskningen, ingen af dem havde set den 17-årig pige.
– Det har ikke bragt os videre i at finde ud af, hvor Emilie befinder sig. Men det er vigtigt, at vidnerne har meldt sig, og at vi kan få lukket nogle hjørner af, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 Øst.

Emilie Meng beskrives som.

168 centimeter høj

Almindelige af bygning med langt brunt hår.

Var iført en sort, langærmet cardigan med en sort blondebluse indenunder.

Derudover var hun blå jeans og blå sko.

Eventuelle oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 1-1-4

Fotograf. Lasse Antonsen - 112news.dk

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

/112News/
Denne artikel er set4474gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar