Færdselsdrab i Slagelse: Politiet søger vidner

Foto. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Foto. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Slagelse: I forbindelse med et færdselsdrab på Kierulffsvej ud for nr. 56 i Slagelse torsdag den 14. juli klokken, hvor en ældre kvinde mistede livet, efter at være blevet påkørt, søger politiet nu vidner til uheldet.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.
En hvid Iveco kassebil med påskriften AVIS på siden af den lukkede kasse (se billede), samt med påskriften AVIS på vindafviseren oven på førerkabinen, bakkede fra Kierulffvej 62 og ned langs med bebyggelse ud mod Kierulffvej.

Ud for nr. 56 blev en ældre kvinde ramt af bilen, formentlig af den læsserampe/lift, som var påsat bag på bilen, hvorved hun faldt om på fortorvet, hvor hun ved ambulancens ankomst til stedet blev erklæret død.
Bilen stoppede et kort øjeblik på stedet, og formentlig steg der personer ud fra førerkabinen, men som hurtigt satte sig ind igen og kørte fra stedet.

Den påkørte ældre kvinde blev liggende på fortovet ud for Kierulffsvej nr. 56, og politiet har fået oplysninger om, at der var personer på stedet, muligvis børn, som samledes omkring den ældre kvinde, da bilen kørte fra stedet.

Klokken 15.10 ankom så et vidne til stedet, som hurtigt fik tilkaldt hjælp via 1-1-2 til kvinden, men vidnet har oplyst til politiet, at der ikke var nogle personer på stedet omkring kvinden da han ankom til stedet.
Politiet søger derfor de vidner, som muligvis var til stede da bilen kørte fra stedet klokken 15.07, eller andre vidner, som har set bilen i området, det oplyser politiet.

Skulle du have oplysninger i sagen, så kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set5142gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar