Flere borgere mener at have set forsvundne Emilie Meng i Skive

Foto. Facebook.

Foto. Facebook.

Skive: Flere borgere har i den forgangne weekend set, hvad de mener, kunne være den forsvundne 18-årige Emilie Meng fra Korsør, som ikke er set siden klokken 4 om morgenen den 10. juli i år.




Den første anmeldelse kom fra en borger, som mente at have set Emilie på Havnevej i Skive, og han nåede da også at tage et billede af pige, som gik med en cykel, hvor hun bar en sovepose og liggeunderlag, det skriver Ekstra Bladet.

Billedet viste sig at ligne Emilie så meget, at politiet straks sendte hundepatruljer ud i området for at lede efter pigen omkring det sted hun blev set, men det lykkedes dog ikke at finde frem til hende.

– En borger mener at have taget billeder af pigen. Billederne lignede Emilie så meget, at vi startede en eftersøgning heroppe, men den har desværre ikke båret frugt, siger Henrik Nielsen, der er vagtchef i Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.




Politiet undersøgte samtidig også områder med shelters og teltpladser i området omkring Skive, men heller ikke her fandt man pigen, og lokalpolitiet i Skive har derfor overdraget sagen til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi som sidder med efterforskningen i sagen.

– Vi har selvfølgelig også underrettet Sydsjællands Politi, der står for efterforskningen, oplyser politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive, til Skive Folkeblad.




Efterfølgende har politiet nu fået yderligere to henvendelser fra borgere i sagen, som uafhængig af hinanden også mener at have set Emilie i Skive, og det er derfor nu blevet besluttet, at indhente videoovervågning fra Skive, som forhåbentlig kan påvise om der skulle være tale om den forsvundne Emilie Meng fra Korsør, som er blevet set i byen, det skriver eb.dk

Politiet ønsker foreløbig ikke at offentliggøre billedet som blev taget af pigen i Skive, da man derved risikere at offentliggøre og udstille en pige, som måske slet ikke er Emilie eller har noget med sagen at gøre.

/112news/




Denne artikel er set10201gange.