8-årige pige voldtaget gennem 4 år i Slagelse

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

En 50-årig fra Slagelse er ved retten i Næstved blevet kendt skyldig i, at have voldtaget en pige fra hun var 8 til hun var 12 år gammel.

Slagelse: Gennem 4 år blev en kun 8-årig pige af flere omgange, voldtaget flere steder på Vestsjælland af en nu 50-årig pizzariaejer i Slagelse.




Det slog Retten i Næstved fast, da man i går fredag erkendt den 50-årige skyldig i flere tilfældet af, at have forgrebet sig på den 8-årige pige.

Pigen var 8 år gammel da overgrebene begyndte, og de fortsatte i 4 år frem til hun var 12, og overgrebene skete på flere adresser i Slagelse, blandt andet i baglokalet til mandens pizzeria.




Den 50-årige mand udnyttede sin fysiske og psykiske overlegenhed, hvor han trak bukserne og trusserne ned på pigen, for derefter at gennemføre fuldbyrdet samleje med pigen.

De mange overgreb på pigen fandt sted i perioden fra 2001 til 2005, men er dog først nu blevet anmeldt til politiet, da pigen i dag er 22 år og er blevet voksen.




Ifølge Susanne Bluhme kan der gå op til et par måneder før det ligger fast, hvilken dom manden får, hvilket skyldes, at man afventer en mentalerklæring, udtaler hun overfor TV-ØST.

/112News/




Denne artikel er set14182gange.