33-årig taget i bil med 350 gram amfetamin i Skælskør

Arkiv foto.

Arkiv foto.

Skælskør: Politiet standsede omkring midnatstid natten til fredag en bil til et rutinetjek på Skovvej i Skælskør, hvor føreren ikke havde noget kørekort, ligesom han virkede påvirket af stoffer, det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters politi i fredagens døgnrapport.




Der var tale om en 29-årig mand fra Skælskør, som betjentene satte sig for at undersøge nærmere, og på manden fandt de da også en lille klump hash på 0,9 gram, og den 29-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret og for overtrædelse af lov euforiserende stoffer.

Da bilen blev standset var der også en passager i bilen – en 33-årig mand uden fast bopæl – som også virkede påvirket stoffer, og betjentene satte sig derfor for også at undersøge ham, hvilket var en god beslutning.




Det viste sig nemlig, at den 33-årige sad med en pose med i alt 12,5 gram hash, samt ikke mindre end 360 gram amfetamin, og han blev derfor anholdt og taget med til politistationen i Næstved, så han kunne blive afhørt nærmere.

Fredag formiddag blev den 33-årige fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han fik en straksdom på 1 års fængsel, for besiddelse af de ca. 350 gram amfetamin, det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Twitter fredag.

/112news/




Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set85039gange.