17-årige Emilie fra Korsør meldes stadig savnet

Foto. Facebook.

Foto. Facebook.

Korsør: Den 17-årige Emilie Meng har nu været forsvundet på mystiskvis siden søndag morgen kl 04.00, hvor pigen ankom til Korsør Station, efter en bytur i Slagelse med sine to veninder.

Emilie fik tilbuddet om, at køre med i en taxa ind til Korsør by sammen med veninderne, men hun afviste tilbuddet, da hun hellere ville gå de ca. 3 km hjem alene.




Efter en ekstrem stor eftersøgning i hele byen, af både Politi, dykkere, helikopter, droner, samt en masse frivillige folk, har man nu indstillet eftersøgningen af den 17-årige pige, da alle spor er brugt op og man derfor ikke længere ved hvor der skal ledes efter pigen.

Sagen er nu videregivet til Kriminalpolitiet i Slagelse, som nu skal efterforske sagen videre, ud fra henvendelser fra borgerne, samt andre tekniske spor, for at komme nærmere ind på hvor pigen kan være.




Nu efterforsker vi nogle af de henvendelser vi har fået. Der er kommet en stor dynge, og dem kigger vi nærmere på og ser, om der er noget, vi skulle have overset, fortæller efterforsker Kurt G. Nielsen fra lokal politiet i Slagelse til BT

Familien har nu lavet en såkaldt (Dusør donation), hvor man kan donere penge, for at hjælpe familien med at indsamle penge til dusøren, og skulle der være nogen som kan komme med oplysninger til, hvor man kan finde den 17-årige Emilie Meng, har familien en dusør til dem der har hjulpet med det afgørende for en opklaring i den ulykkelige sag.




Man kan hjælpe familien med dusøren, ved at donationen et beløb, man skal blot overføre beløbet via MobilePay på tlf: 60505779. ALLE beløb uanset størrelse er kært velkommende, det skriver familien til pigen i et Facebook opslag.

/112News/




Denne artikel er set5231gange.